Twee auto’s te water langs de A5 bij Hoofddorp

 

Hoofddorp – Twee auto’s zijn donderdagavond langs de A5 te water geraakt. Om even acht uur ging het mis en belandde de twee auto’s in de sloot. Gealarmeerde hulpdiensten rukten direct uit om de inzittenden hulp te verlenen.

Bij aankomst van de hulpdiensten waren beide bestuurders reeds uit hun voertuig gekomen. Na controle door het ambulancepersoneel is een van de bestuurders voor verdere zorg meegenomen naar het ziekenhuis. De andere bestuurder kwam er met de schrik van af en is door de politie thuis afgezet.

Een bergingsauto heeft de twee auto’s in de loop van de avond weer uit het water getakeld.

Een van de bestuurders, een 31-jarige Rotterdammer, bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten voor verhoor. De man en de inzittenden van de andere auto, twee dames uit Westerland en Schagen, liepen schaafwonden op.