Twee containerbrandjes tijdens luilaknacht in Haarlem

 

Haarlem – Twee ondergrondse papiercontainers zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag in de brand gestoken. Beide brandjes werden om even voor half twee in de Slachthuisbuurt ontdekt. De eerste container die in de brand stond, was in de Pladellastraat op de hoek van de Slachthuisstraat. De brandweerlieden hebben de container vol met water gegooid waarna ze door konden naar de volgende, op een kleine 500 meter afstand.

Deze container stond op de hoek van de Zomervaart en de Richard Holkade. Net zoals de vorige container werd ook deze vol met water gegooid om de brand te blussen.

Nadat het vuur gedoofd was en de container vol met water zat werd de brandweerwagen weer van voldoende water voorzien om gereed te zijn voor een volgende klus.