Auto rijdt tegen werkvoertuig aan op A4 Hoofddorp; twee gewonden

 

Hoofddorp – Twee inzittenden van een personenauto zijn maandagavond bij een verkeersongeval op de A4 in Hoofddorp gewond geraakt. Rond kwart voor tien kwam de automobilist in botsing met een werkvoertuig. Een vrouwelijke passagier kwam in de auto bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd.

De bestuurder van de auto kon zelfstandig uitstappen en is na de eerste zorg per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Nadat de auto opengeknipt was kon ook de vrouw uit de auto worden gehaald en is na de eerste zorg door de ambulancebroeders ook overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De bestuurder van het andere voertuig kwam met de schrik vrij. Door het ongeval waren drie rijbanen op de A4 richting Amsterdam afgesloten, wat voor de nodige vertraging zorgde.