Bewoners uren vast na woningoverval in Aerdenhout

 

Aerdenhout – Het overvallenteam heeft een onderzoek ingesteld naar een woningoverval in Aerdenhout. Rond 14.00 uur kwam bij de politie de melding binnen van bewoners aan de Boekenroodeweg, dat zij in de ochtend waren overvallen door meerdere, onbekend gebleven mannen. De mannen hadden de bewoners vastgehouden en hierbij raakten twee bewoners lichtgewond. De daders zijn na de overval met onbekende buit vertrokken, vermoedelijk in een wit busje. Het overvallenteam heeft direct na de melding een onderzoek ingesteld en de politie heeft de omgeving van de Boekenroodeweg enige tijd afgesloten voor nader onderzoek.

Het overvallenteam is op zoek naar getuigen die mogelijk iets van deze overval gezien hebben. De overval is gepleegd rond 11.15 uur. Mocht iemand rond dit tijdstip in de omgeving van Aerdenhout iets verdachts hebben gezien òf meer informatie hebben over deze overval, dan worden zij vriendelijk verzocht contact op te nemen met het Overvallenteam via 0900-8844.