Grote Markt in het teken van Loveland Festival Fight Cancer Tour

 

Haarlem – De Grote Markt in Haarlem stond vrijdagavond in het teken van de Loveland Festival Fight Cancer Tour. Voor het zesde opeenvolgende jaar werkten Loveland en Fight cancer(deel van KWF Kankerbestrijding) samen om geld op te halen voor het goede doel. Vanaf zes uur ’s avonds klonk tot middernacht muziek uit de boxen van de omgebouwde bus.

De gehele avond was het druk op de Grote Markt in Haarlem. In totaal stonden zo’n 2000 mensen te genieten van de muziek. Om twaalf uur was het festival op de Grote Markt over en werd het feest voortgezet in club Stalker.

De bus zal de komende weken nog langs Utrecht, Amsterdam en Leiden gaan om geld op te halen voor het goede doel. Vorig jaar zorgde de tour voor een recordopbrengst van 170.000 euro.