Kop-staartbotsing tussen 3 auto’s op Herenweg Heemstede

 

Heemstede – Op de Herenweg zijn woensdag aan het einde van de middag drie auto’s tegen elkaar aan gereden. De kop-staartbotsing vond rond vier uur plaats toen de voorste automobilist plotseling moest remmen. De twee bestuurders daarachter merkte dat te laat op, met als gevolg dat er een botsing plaats vond.

Brandweer, ambulance en politie werden opgeroepen om hulp te verlenen. Al snel bleek dat het gelukkig allemaal minder erg leek dan in eerste instantie werd gedacht en konden de inzittenden zelfstandig uitstappen. De brandweer is langs het ongeval gereden, maar kon meteen doorrijden terug richting de kazerne.

De bestuurder van de auto is door het ambulancepersoneel in de ambulance nagekeken op mogelijk letsel. Het verkeer op de Herenweg ondervond enige tijd hinder van het ongeval. Een bergingsauto is ter plaatse gekomen om de beschadigde auto weg te slepen.