Scooterrijders komen met elkaar in botsing in Badhoevedorp

 

Badhoevedorp – Twee scooterrijders zijn maandag aan het einde van de midag op de Pa Verkuyllaan in Badhoevedorp met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond rond half vijf plaats ter hoogte van het viaduct bij de A9. Gezien de ernst van de verwondingen van een van de scooterbestuurders werd ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam opgeroepen.

Hulpverleners hebben de slachtoffers eerste hulp verleend. Hier bleek dat de verwondingen van het slachtoffer toch minder ernstig waren dan in eerste instantie werd gedacht, waardoor de traumahelikopter na de landing direct weer kon opstijgen.

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. De bestuurder van de andere scooter kwam er met de schrik van af. Beide scooters zijn door de politie meegenomen naar het politiebureau.

===

BADHOEVEDORP, 25 juni – Op de Pa Verkuijllaan ontstond maandagmiddag een aanrijding tussen twee bromfietsers. Een 21-jarige Amsterdammer kwam met zijn bromfiets uit de richting van de Amersfoordtlaan en reed in de richting van de Sperwerstraat. Een 49-jarige bromfietser uit Badhoevedorp reed op de Adelaarsstraat in de richting van de Rietvinkstraat en wilde de Pa Verkuijllaan oprijden. Hij zag hierbij de Amsterdammer over het hoofd, waarna de aanrijding ontstond. De Amsterdammer werd ter plekke bekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar een ziekenhuis te worden vervoerd. De man uit Badhoevedorp is naar het Spaarne ziekenhuis vervoerd, waar hij een nacht ter observatie is opgenomen.