A9 afgesloten wegens ongeval bij Badhoevedorp

 

Badhoevedorp – Op de A9 ter hoogte van Badhoevedorp zijn zondagmiddag enkele auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval waarbij drie auto’s betrokken waren vond rond kwart voor vijf plaats. Meerdere ambulances, brandweervoertuigen en de politie rukte uit om hulp te verlenen.

Op het moment dat een ANWB wagen wilde invoegen schrok een automobilist hiervan. Hij week uit naar de linker rijstrook waar op dat moment al een ander voertuig reed. De drie kwamen vervolgens met elkaar in botsing.

Vier personen, waaronder een kind, zijn uiteindelijk overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle.

De VOA(Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen. De A9 richting Amstelveen was hierdoor geruime tijd afgesloten.