Automobilist raakt onwel en ramt auto’s op Westergracht in Haarlem

 

Haarlem – De bestuurster van een auto is dinsdag aan het einde van de middag onwel geworden toen zij over de Westergracht reed. Het ongeval vond om half zes plaats toen de vrouw in de richting van De Ruijterweg reed.

Doordat de vrouw onwel raakte, reed de vrouw de linker weghelft op en raakte de achterkant van een tegenligger. Vervolgens reed ze de stoep op, reed een verkeerspaal uit de grond en raakte daarna een lantaarnpaal.

De vrouw raakte uiteindelijk nog een tweede auto en kwam vervolgens op een vluchtheuvel tot stilstand. Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. De bestuurster van de auto is door het ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis.

De Westergracht was door het ongeval tijdelijk gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.