Brand in woonwagen aan Henk van Turnhoutpad in Haarlem

 

Haarlem – In een woonwagen is zaterdagavond brand uitgebroken. De brand aan het Henk van Turnhoutpad werd rond kwart voor negen ontdekt. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen inmiddels al uit het dak. Brandweerlieden wisten de brand snel te blussen.

De bewoner is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde na de controle in de ambulance niet mee naar het ziekenhuis. Wel werd er na het blussen vermoedelijk asbest aangetroffen.

In afwachting van de AGS, adviseur gevaarlijke stoffen, hebben de brandweerlieden hun pak uitgedaan en in vuilniszaken gestopt om te laten reinigen. De bewoner is aangeraden om een douche te nemen en zijn kleding goed te wassen. Onderzoek zal moeten uitwijzen of er daadwerkelijk asbest is vrijgekomen.