Brand verwoest sauna van sportacademie in Overveen

 

Overveen – Een heftige brand in een sauna van sportacademie Nauwelaerts De AgĂ© aan de Bloemendaalseweg in Overveen heeft woensdagavond voor veel schade gezorgd. Om even over elf uur waren enkele personen nog een laatste drankje aan het drinken toen men op een gegeven moment rook zag. Terwijl de brandweer werd gealarmeerd ging men opzoek naar de oorzaak. De sauna van het sportcomplex bleek al helemaal vol met rook te staan.

In afwachting van de brandweer is er nog een poging gedaan om de brand te blussen met een brandblusser. De brandweer heeft het werk vervolgens overgenomen. De brand zorgde voor veel rookontwikkeling wat zich door het hele complex trok. Enige tijd waren er ook vlammen zichtbaar.

De brandweer had het vuur na enige tijd onder controle. De oorzaak van de brand is hoogstwaarschijnlijk kortsluiting in het plafond.

Niemand raakte gewond.