Zeer grote uitslaande brand in Egmond aan den Hoef [update]

 

Egmond aan den Hoef – Bij een brand aan de Lamoraalweg in Egmond aan den Hoef zijn dinsdag aan het begin van de avond meerdere panden verwoest door een grote brand. De brand werd om even na zeven uur ontdekt, waarna de brandweer al snel opschaalde naar een zeer grote brand.

Bij aankomst van de brandweer kon niet meer worden voorkomen dat de brand zou overslaan naar de naastgelegen panden. De brand breidde zich uiteindelijk zo snel uit, dat het hele bedrijfsverzamelgebouw, met daarin onder andere een kringloopwinkel en een cosmeticabedrijf, in vlammen opgingen.

De brandweer is de gehele avond en nacht bezig geweest om het vuur onder controle te krijgen. Uit metingen is gebleken dat er geen noemenswaardige gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen. Niemand raakte gewond.