Overval op Aldi supermarkt aan de Tempeliersstraat in Haarlem

 

Haarlem – Bij de Aldi aan de Tempeliersstraat in het centrum van Haarlem is zaterdagavond een overval gepleegd. Rond 18:00 uur drong de dader de supermarkt binnen en bedreigde het aanwezige personeel. Na de overval is de man er vandoor gegaan. Het is niet bekend of hij iets buit heeft gemaakt.

De politie is na de overval direct een onderzoek gestart. Een politiehelikopter heeft enige tijd boven de stad gehangen om mee te zoeken naar de dader. Voor zo ver bekend is deze nog niet aangehouden.

De Technische Recherche is een onderzoek gestart. De politie vraagt om getuigen die iets gezien hebben van de overval contact op te nemen met de politie, via het telefoonnummer 0900-8844.

Voor het personeel van de supermarkt is slachtofferhulp geregeld.