Strandfeest Turn up the Beach in IJmuiden

 

IJmuiden – Even leek het er op dat door de vele regen de tweede editie van Turn up the Beach op het strand van IJmuiden volledig in het water zou vallen. Gelukkig klaarde het zaterdag aan het begin van de middag op en stopte het met regenen. In de loop van de middag begon de zon zelfs nog even te schijnen.

Met populaire DJ’s zoals Hardwell, Housequake, Billy the Kit en Quintino kwamen er veel feestgangers op het strandfeest af. De gehele middag en avond werd er gedanst op de muziek van twee verschillende podia. Om elf uur kwam er een einde aan en werd het feest met een laser- en vuurwerkshow afgesloten.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd strandfeest. Niels van Baarlen, Event Manager Radio 538: “Ondanks de weersvoorspelling scheen de zon letterlijk en figuurlijk vandaag. Turn Up The Beach was zo goed als uitverkocht en we zijn trots dat de bezoekers en de DJ’s deze tweede editie wederom tot een groot succes hebben gemaakt. Op naar volgend jaar!”