Twee mannen ernstig mishandeld bij vechtpartij in Kleine Houtstraat

 

Haarlem – In de nacht van zaterdag op zondag zijn in de Kleine Houtstraat twee jongens gewond geraakt bij een vechtpartij. Rond kwart voor drie kwam de melding bij de hulpdiensten binnen. Gezien de ernst van de verwondingen welke één van de jongens door de klappen had opgelopen werd ook een traumahelikopter uit Amsterdam gealarmeerd.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen aan het slachtoffer. Een van de slachtoffers, een 25-jarige man uit Haarlem, was zelfs even buiten bewustzijn. Hij zou volgens ooggetuigen op de grond liggend nog in het gezicht zijn geschopt.

Het andere slachtoffer, een 20-jarige man uit Haarlem, kreeg enkele klappen in zijn gezicht. Uiteindelijk was de hulp van het traumateam niet nodig en konden de jongens per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd worden.

De politie is nog opzoek naar de, vermoedelijk drie, daders. Die zijn gevlucht richting de Gedempte Oude Gracht en in een auto vervolgens weggereden. Van de daders is slecht een summier signalement bekend:

– drie blanke mannen
– leeftijd: ongeveer 20 jaar
– kleding: twee droegen wit t-shirt, de derde een zwart t-shirt

Mensen die getuige zijn geweest van deze vechtpartij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem op: 0900 – 8844.