Dutchvalley 2012 goed verlopen

 

Velsen – Het evenement Dutchvalley wat zaterdag 11 augustus op recreatiegebied Spaarnewoude werd gehouden is met 35.000 bezoekers goed verlopen. De sfeer was gemoedelijk en er werd slechts één aanhouding verricht. Een 23-jarige man uit Nieuw-Vennep werd aangehouden voor openbare dronkenschap en omdat hij geen identiteitsbewijs bij zich had.

Een 23-jarige man uit Amsterdam werd lopend op de vluchtstrook van A9 aangetroffen. De man bleek ruzie te hebben gehad met zijn vrienden en moest lopend naar huis. Hij werd door agenten afgezet in Halfweg en kreeg een bekeuring voor lopen over de snelweg.

Op het hoofdpodium stonden onder meer Di-rect, De Jeugd van Tegenwoordig, Nick en Simon en Bløf. Het Hollandse Heldenpodium werd beklommen door Anita Meyer, Frans Bauer en Ali B. Ook Gerard Joling kwam ondanks eerdere berichtgeving nog langs.

Een kleine foto-selectie: