Frontale botsing tussen fietser en scooter op Verspronckweg

 

Haarlem – Een fietsster en een scooter zijn dinsdagavond op de Verspronckweg frontaal met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond om even voor half tien plaats. Gezien de ernst van de verwondingen bij een van de slachtoffers werd ook een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Na de eerste zorg door de ambulancebroeders bleken de verwondingen minder ernstig te zijn, waardoor de traumahelikopter kon terugkeren naar het VU ziekenhuis.

Beide slachtoffers zijn door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De Verspronckweg tussen Schotersingel en de Korte Verspronckweg was nog geruime tijd afgesloten voor het verkeer. De VOA heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.