Auto rijdt tegen motor aan op Schipholdijk

 

Schiphol – Een automobilist is dinsdagavond op de Schipholdijk tegen een motorrijder aangereden. Voor de kruising met de Schipholweg moest het verkeer afremmen voor het verkeerslicht. De automobilist merkte dit te laat op, waardoor hij tegen zijn voorganger aanreed. De motor knalde vervolgens door de klap weer tegen een auto voor hem aan.

De motorrijder kwam door de aanrijding op de motorkap van de auto terecht en viel vervolgens op het asfalt. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De motorrijder is door de ambulancebroeders nagekeken, maar hoefde na een controle in de ambulance niet mee naar het ziekenhuis.

De motor raakte door het ongeval flink beschadigd. Een bergingsauto is ter plaatse gekomen om de motor en de achterste auto weg te slepen. De voorste auto kon zelf verder rijden.