Bromfietser gewond bij aanrijding op Heemsteedse Dreef

 

Heemstede – De bestuurder van een bromfiets is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Heemsteedse Dreef. Om even over half vijf zag een afslaande automobilist ter hoogte van de Van den Eijndekade de bromfietser over het hoofd. De jongen botste met een flinke vaart tegen de auto aan en kwam op de grond te liggen.

Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. De jongen is na de eerste zorg door de ambulancebroeders met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling aan zijn verwondingen.

De VOA(Verkeers Ongevallen Analyse) is een sporenonderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. Door de aanrijding was in de richting van Haarlem maar één rijstrook beschikbaar voor het verkeer, wat voor de nodige vertraging zorgde.