Man gewond bij keukenbrand in Zandvoort

 

Zandvoort – In een woning aan de Thorbeckestraat heeft zondagochtend een keukenbrand gewoed. Om even voor elf uur sloeg tijdens kookwerkzaamheden de vlam in de pan. Brandweer, ambulance en politie werden direct gealarmeerd om hulp te verlenen. De bewoner liep bij de brand verwondingen op.

De brandweer had het vuur snel geblust. Een van de bewoners raakte door de vlammen gewond. De brandweerlieden verleende de man eerste hulp, waarna het ambulancepersoneel het overnam. De man is voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het brandje was de woning vol met rook komen te staan. De brandweer heeft met een overdrukventilator de rook uit de woning geblazen. De Thorbeckestraat was tijdens het incident gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.