Meisje op fiets gewond bij botsing met auto in Heemstede

 

Heemstede – Een meisje is maandagmiddag op de Heemsteedse Dreef gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Om even voor vier uur wilde het meisje de kruising bij de Lanckhorstlaan oversteken. De verkeerslichten waren op dat moment buiten werking, en zowel het meisje als de automobiliste zagen elkaar niet op tijd aankomen. Een botsing was het gevolg, waarbij het meisje ten val kwam.

Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. Het meisje is in de ambulance nagekeken en met pijn in haar knie en elleboog overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle.

Een storingsmonteur was op dat moment al bezig met het verhelpen van de storing bij de verkeerslichten. Door het ongeval en de niet-werkende verkeerslichten ondervond het verkeer op de Heemsteedse Dreef behoorlijk wat hinder.