Politie houdt oogje in het zeil bij aangekondigd ‘Project X feest’ IJmuiden

 

IJmuiden – Enkele politieagenten staan sinds zaterdagavond voor de sporthal Zeewijk in IJmuiden nadat eerder deze week op Facebook was aangekondigd dat daar een ‘Project X’ feest zou plaats vinden. Op Facebook hadden een kleine honderd mensen aangegeven om naar feest aan de Eenhoornstraat te komen.

De afgelopen week heeft de politie al duidelijk gemaakt dat er geen feest zou plaatsvinden, door de mensen die op Facebook hadden aangegeven te komen telefonisch te benaderen. Toch kwamen aan het begin van de avond enkele jongeren langs om te kijken of er toch iets te doen was. Agenten hebben de jongeren weggestuurd en duidelijk gemaakt dat er geen feest is.

De politie zal de rest van de avond de boel goed de gaten houden.