Veel schade bij verkeersongeval in Spaarndam

 

Spaarndam – Bij een verkeersongeval op de Noordzeekanaalweg in Spaarndam is vrijdagavond een vrouw gewond geraakt. Om even over elf uur wilde de bestuurster van de auto vanaf de Zijkanaal C Weg de Noordzeekanaalweg oprijden, maar zag daarbij een tegemoetkomende auto over het hoofd.

Een botsing was het gevolg, waarbij de andere auto in een lager gelegen berm tot stilstand kwam. Beide auto’s liepen hierbij veel schade op. Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen.

De vrouw is door de ambulancebroeders meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De andere bestuurder raakte niet gewond, en kwam er met de schrik van af.

De kruising was door het ongeval tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Een bergingsauto heeft later in de avond de twee beschadigde auto’s weggesleept.