Brand door kookwerkzaamheden in seniorencomplex Roomolen

 

Haarlem – In seniorencomplex Roomolen aan de Hasebroekstraat is zondag aan het einde van de middag een brandje uitgebroken. Rond half zes ging er tijdens kookwerkzaamheden iets niet goed, waardoor er brand ontstond. Brandweer, politie en een ambulance werden gealarmeerd om hulp te verlenen.

Door de brand kwam de woning vol met rook te staan. De brandweerlieden hadden het vuur in de keuken snel onder controle. De bewoonster is door het ambulancepersoneel nagekeken wegens rookinhalatie, maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

In de woning zijn door de brandweer diverse metingen verricht. De bewoonster is aangeraden om de komende twee uur de ramen open te laten staan en tot die tijd elders te verblijven.

Medewerkers van de dierenambulance zijn ter plaatse gekomen om de kat van de bewoonster na te kijken.