Jongen breekt been bij botsing op Kleverlaan in Bloemendaal

 

Bloemendaal – Een scooterrijder heeft zaterdagnacht zijn been gebroken bij een botsing met een auto. Het ongeval vond rond half een plaats op de Kleverlaan, ter hoogte van de Iepenlaan. Een afslaande automobilist zag vermoedelijk de scooterrijder over het hoofd, met een botsing als gevolg.

Ambulance en politie kwamen te plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de gewonde jongen eerste hulp verleend en overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens de afhandeling van het ongeval fietste een vrouw tegen de auto aan die betrokken was bij het ongeval. Ondanks dat er door de politieagenten geroepen werd dat zij moest stoppen, besloot de vrouw door te fietsen.

Een politieagent is direct achter de vrouw aangereden en heeft haar een eindje verderop staande kunnen houden. Zij moest vervolgens voor de politieauto uit terug fietsen naar het ongeval om de schade op te nemen en haar gegevens bekend te maken.