Overval op Videoland in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Zaterdagavond even na 19:35 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een videotheek aan het Markenburg. Eén persoon kwam om even over half acht de Videoland binnen en eiste onder dreiging van geweld geld van een medewerker.

De man is er daarna vandoor gegaan op een donkerkleurige scooter waarop een tweede persoon zat. Niemand raakte bij de overval gewond. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart. De verdachten zijn ondanks een uitgebreide zoektocht niet meer aangetroffen, maar de politie hoopt hen alsnog aan te kunnen houden.

Mensen die mogelijk iets gezien hebben van de overval of die denken de twee mannen op de scooter hebben zien vluchten, worden verzocht contact op te nemen met het Overvallenteam via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaan Anoniem: 0800-7000.