Spookrijder klapt frontaal op tegenligger op A22 bij Beverwijk

 

Beverwijk – Een spookrijder is zaterdagavond frontaal tegen een tegenligger aangereden op de A22 bij Beverwijk. Rond half zeven nam een automobiliste de oprit naar de A22, maar draaide vervolgens om een nog onbekende reden tegen het verkeer in. Een frontale botsing tegen een auto die net uit de Velsertunnel kwam was het gevolg.

Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Beide bestuurster zijn door het ambulancepersoneel nagekeken, waarvan er een is overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Door het ongeval was de A22 en de Velsertunnel in de richting van Beverwijk geruime tijd afgesloten. De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval.