Voetgangster ernstig gewond bij ongeval Heemsteedse Dreef

 

Heemstede – Een vrouw is donderdagochtend ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Om even voor elf uur wilde de vrouw ter hoogte van het Julianaplein de Heemsteedse Dreef oversteken, maar kwam daarbij in botsing met een auto. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uit Amsterdam, rukte uit om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de vrouw eerste hulp verleend. Zij is vervolgens per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De arts van de traumahelikopter heeft tijdens de rit naar het ziekenhuis medische assistentie verleend.

Door het ongeval was de Heemsteedse Dreef in zuidelijke richting vanaf het Julianaplein tijdelijk afgesloten. Het verkeer werd door agenten omgeleid. De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen.