Vrouw om het leven gekomen bij ongeval in Dr. de Liefdestraat

 

Haarlem – Bij een aanrijding in Haarlem-Noord is dinsdagochtend een vrouw om het leven gekomen. Het ongeval vond rond tien uur plaats op de hoek van de Dr. de Liefdestraat en de Slauerhoffstraat. Meerdere ambulances, politie, de brandweer en een traumahelikopter uit Amsterdam werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Vermoedelijk heeft de chauffeur van een vrachtwagen de vrouw over het hoofd gezien, en na de aanrijding niets gemerkt. Ondanks de inspanningen van de hulpverleners overleed het slachtoffer ter plaatse.

De politie is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval en is nog opzoek naar de vrachtwagen. Getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben worden verzocht contact op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844.

De vrouw is vermoedelijk als gevolg van een aanrijding met een groot voertuig ter plekke overleden. De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest. Er hebben zich namelijk nog geen getuigen gemeld bij de politie.

Op dit moment is de identiteit van de overleden vrouw nog niet bekend, ook daar wordt onderzoek naar gedaan. Mensen die mogelijk getuige zijn geweest en kunnen vertellen wat er zich heeft afgespeeld rond 10:00 uur, worden verzocht zich in verbinding te stellen met de politie in Haarlem via 0900-8844.