Vrouw zwaargewond na botsing met vrachtwagen op A4 bij Schiphol

 

Schiphol – Bij een verkeersongeval op de A4 bij Schiphol is vrijdagavond een vrouw zwaar gewond geraakt. Rond kwart voor elf reed een vrachtwagen tegen de personenauto aan. Gezien de ernst van de verwondingen werd ook direct het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam opgeroepen om hulp te verlenen.

De bestuurster is door de brandweer uit haar auto geknipt en op een brancard gelegd. Het slachtoffer is vervolgens met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een geluk bij een ongeluk was dat er op de achterbank, waar ook een kinderzitje bevestigd was, niemand zat.

De politie is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. Door het sporenonderzoek waren er op A4 in de richting van Amsterdam enkele rijstroken afgesloten. Ook de afslag naar Schiphol was tijdens het incident afgesloten.