Automobilist botst tegen meerdere bloembakken aan op Amsterdamsevaart

 

Haarlem – Een automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag tegen drie bloembakken langs de Amsterdamsevaart gereden. Het ongeval vond rond half een plaats. Toen de politie ter plaatse kwam deed de bestuurder nog een poging om te ontsnappen en sprong in de sloot om zich op het NedTrain-terrein te verstoppen.

Helaas voor de man stonden in korte tijd meerdere politie-eenheden en een politiehond op het terrein. De man kon vervolgens snel in de boeien worden geslagen en is overgebracht naar het politiebureau. Hoogstwaarschijnlijk was de man onder invloed.

De Amsterdamsevaart in de richting van Haarlem is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Een berger heeft de beschadigde auto in de loop van de nacht opgehaald.