Fietsster ernstig gewond bij botsing met auto in Haarlem

 

Haarlem – Een fietsster is donderdag aan het einde van de middag ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Raamsingel. Rond vijf uur werd de vrouw bij de kruising met de Van Eedenstraat op haar fiets aangereden door een automobilist. Gezien de ernst van de verwondingen, werd ook direct het Mobiel Medisch Team gealarmeerd.

Ambulancebroeders hebben de vrouw eerste hulp verleend. Zij is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelikopter uit Rotterdam is halverwege de route naar het ziekenhuis geland waarna de arts bij de ambulance is ingestapt om medische ondersteuning te verlenen.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Door het onderzoek was de Raamsingel tot en met het begin van de avond afgesloten voor het verkeer.