Meerdere gewonden bij aanrijding in Nieuw-Vennep [video]

 

Nieuw-Vennep – Op de kruising van de Hoofdweg en de Nieuwe Bennebroekerweg heeft zondagnacht een aanrijding plaats gevonden waarbij meerdere gewonden zijn gevallen. Rond kwart over een kwamen twee personenauto’s met hoge snelheid met elkaar in botsing. Hulpdiensten rukten direct met groot materieel uit om hulp te verlenen.

Vier ambulances kwamen ter plaatse om de slachtoffers aan hun verwondingen te behandelen. Een van de inzittenden moest door de brandweer uit de auto geknipt worden. Alle slachtoffers zijn vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeval. Door het onderzoek was de kruising gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.

===

NIEUW-VENNEP – In de nacht van zondag 23 op maandag 24 december kwam er rond 01.10 uur een melding binnen van een aanrijding tussen twee auto’s op de kruising van de Nieuwe Bennebroekerweg met de Hoofdweg.

Twee voertuigen kwamen hier door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing en meerdere inzittenden raakten hierbij gewond. In het voertuig bestuurd door een 19-jarige man uit Minderhout, zaten nog drie inzittenden. Deze personen, een 24-jarige vrouw uit Minderhout, een 20-jarige man uit Assendelft en een 22-jarige vrouw uit Assendelft, zijn ter controle overgebracht naar een ziekenhuis. Ook de inzittenden van de andere betrokken auto, een 20-jarige vrouw uit Nieuw-Vennep en een 25-jarige man uit Hoofddorp zijn ter controle naar een ziekenhuis vervoerd. Politiemensen van Verkeers Ongevallen Analyse doen onderzoek naar de aanrijding.