Overval op tankstation in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Maandagavond heeft er een overval plaatsgevonden op een tankstation aan de Burgemeester Pabstlaan in Hoofddorp. De politie heeft direct een grote zoektocht opgezet naar de overvallers. Hierbij is ook een politiehelikopter ingezet. De politie laat weten dat ze in iedere geval op zoek zijn naar minstens twee personen.

Het signalement van de eerste persoon is ongeveer 18 jaar, licht getint, droeg een jack met een capuchon en is ongeveer 1,70 meter lang. De tweede persoon waarvan de politie een signalement heeft, is iets kleiner, droeg een zwarte jack met een zwart/witte sjaal.

De politie laat weten dat ze op zoek zijn naar drie daders. Het gaat vermoedelijk om jonge daders. Alle drie de personen zijn nog voortvluchtig. De overvallen persoon is niet gewond geraakt, maar er is wel buit gemaakt. Wat de buit exact bedraagt kan de politie niet zeggen.

Mensen die mogelijk iets gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie.