Vier auto’s betrokken bij botsing op A208 Velserbroek

 

Velserbroek – Op de A208 in de richting van de Velsertunnel zijn maandagavond vier auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond rond kwart over tien plaats ter hoogte van de Rijksweg in Velserbroek. Een van de automobilisten reed door nog onbekende oorzaak met een groot snelheidsverschil in op een andere auto. De vier auto’s kwamen een tiental meters verder tot stilstand.

Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. De bestuurster van een van de auto’s is door de brandweer uit haar auto geknipt en met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Haar auto liep door de klap flinke schade op.

De andere auto’s kwamen er met minder schade van af, en de bestuurders daarvan raakte ook niet gewond. De politie is nog geruime tijd bezig geweest met een sporenonderzoek, waardoor de A208 vanaf Velserbroek afgesloten was voor het verkeer.