21-jarige jongen neergestoken in Smedestraat Haarlem

 

Haarlem – Een 21-jarige jongen uit Haarlem is zaterdagnacht in het centrum van Haarlem neergestoken. Het incident vond rond kwart over twaalf plaats. Gezien de ernst van de verwondingen die de jongen door de steekpartij opliep, werd ook het traumateam uit Amsterdam gealarmeerd.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Nog voordat het traumateam ter plaatse was, is de jongen per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft in de Jansstraat en in enkele steegjes tussen de Smedestraat met onder andere een speurhond naar sporen gezocht.

Op basis van getuigenverklaringen hielden twee agenten te paard in de omgeving een 25-jarige man (zonder vaste woon- of verblijfplaats) aan voor betrokkenheid bij het steekincident dat zich afspeelde in de Smedestraat, kort na middernacht. De politie onderzoekt dit misdrijf en is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht te bellen met de politie in Haarlem, via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.