Grote alcoholcontrole op Cruquiusweg – N201 bij Heemstede

 

Heemstede – De politie heeft vrijdagmiddag een grote alcoholcontrole gehouden op de Cruquiusweg – N201 in de richting van Heemstede. Een groot deel van de automobilisten uit Hoofddorp werd voor de kruising bij de Javalaan aan de kant gezet om te laten blazen.

Mede door de nieuwjaar- en vrijdagmiddagborrels verwachtte de politie meer drankrijders dan normaal te pakken. Aan het begin van de avond waren er gelukkig nog maar weinig mensen met te veel alcohol op achter het stuur betrapt. Het overgrote deel van de automobilisten kreeg daarom een BOB sleutelhanger mee.

De controle zorgde echter wel voor veel file tijdens de spits. De meeste automobilisten hadden er begrip voor, maar een enkele totaal niet. De controle zal nog tot het einde van de avond duren.