Scooterrijder ernstig gewond bij aanrijding met auto in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Een scooterrijder is dinsdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp. Rond kwart over vier kwam de scooterrijder ter hoogte van de Asserweg in botsing met een auto. Door de klap knalde de scooterrijder tegen een andere auto aan en kwam vervolgens enkele meters verder tot stilstand.

Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. Omdat de verwondingen van de scooterrijder ernstig waren, werd ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam gealarmeerd om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Hierna is hij overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter hoefde niet meer ter plaatse te komen.

De politie is op kruising een sporenonderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. Mede hierdoor was de kruising nog tot aan het einde van de middag afgesloten, wat voor veel file zorgde.