Man crasht met gloednieuwe auto op Vogelenzangseweg in Vogelenzang

 

Vogelenzang – Een automobilist is woensdagavond op de Vogelenzangseweg gewond geraakt. Rond kwart voor negen reed de bestuurder uit de richting van Hillegom, toen hij op de Bartenweg de spiegel van een tegemoet komende auto af reed. Vervolgens vloog de man op de Leidsevaart in de richting van de Vogelenzangseweg uit de bocht. Daarbij raakte hij enkele betonblokken.

Enkele meters verder kwam de auto tegen andere betonblokken tot stilstand. Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend, en daarna samen met de brandweerlieden voorzichtig uit zijn auto gehaald. Hij is voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Wat de oorzaak van het ongeval is geweest, is niet bekend. Enkele weggebruikers verklaarde tegen over de politie dat de man ook al zonder licht reed.

De auto, een gloednieuwe Volkswagen Golf van nog geen dag oud, is door een bergingsauto later in de avond weggesleept.