Oude begrafenisauto brandt volledig uit op N206 in Noordwijkerhout

 

Noordwijkerhout – Een oude begrafenisauto is zaterdagavond op de N206 in Noordwijkerhout volledig in vlammen opgegaan. Rond kwart voor tien kwam er rook uit de auto en in korte tijd stond de gehele auto, een Chevrolet Impala uit 1977, in de brand. Bij aankomst van de hulpdiensten stond de auto al volledig in de brand, en viel er weinig meer aan te redden.

Omdat er weinig bluswater in de omgeving was, werd de brand opgeschaald naar een middelbrand waarop meerdere brandweervoertuigen ter plaatse kwamen. De brandweer heeft de brand met schuim geblust.

Omdat het water na verloop van tijd op was, moest er worden gewacht tot een volgende brandweerauto gearriveerd was. Hierna kon het vuur volledig worden gedoofd.

De Provincialeweg – N206 was door het incident ter hoogte van het viaduct boven de Herenweg in Noordwijkerhout tijdelijk afgesloten. Het verkeer ondervond echter weinig hinder omdat het verkeer via de afslag direct weer de oprit kon oprijden en de N206 kon vervolgen.