Persoon om het leven gekomen bij aanrijding met trein in Hillegom

 

Hillegom – Een 54-jarige man uit Amsterdam kwam zondag 3 februari rond 1:00 uur door een noodlottig ongeval om het leven op het station in Hillegom. Aangezien de man gedronken had, had hij zich na een feest af laten zetten op het station om de trein naar huis te nemen. Vermoedelijk is hij ten val gekomen, waardoor hij op het spoor terecht kwam en geschept werd door een trein.

Hij is direct overleden.

===

Hillegom – Een persoon is in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gekomen na een aanrijding met een trein. Om even over een uur vond de aanrijding bij het treinstation in Hillegom aan de 2e Loosterweg plaats. Hulpdiensten rukten direct uit, maar konden helaas niets meer betekenen voor het slachtoffer.

De politie is een onderzoek gestart. Het treinverkeer tussen Leiden en Haarlem lag door het incident enkele uren stil.