Verkeersregelaar aangereden op de Leonard Springerlaan in Haarlem

 

Haarlem – Een verkeersregelaar is donderdag aan het einde van de ochtend aangereden door een automobilist. De verkeersregelaar stond op de Leonard Springerlaan omdat er ter hoogte van het Reinaldahuis werkzaamheden aan de weg waren. Een automobilist wilde rond kwart voor twaalf echter toch langs de afzetting rijden, maar werd tegengehouden door de verkeersregelaar.

Tijdens dit conflict reed de automobilist tegen de verkeersregelaar aan. De man raakte niet gewond, maar was wel hevig geschrokken. De automobilist ging er vervolgens vandoor.

Politieagenten hebben in de omgeving uitgekeken naar de auto. Deze is even later aangetroffen. Een woordvoerster van de politie kon donderdagmiddag nog niet vertellen of de bestuurder ook al is aangehouden.

De verkeersregelaar is met de politieagenten meegegaan naar het politiebureau om aangifte te doen.