Vrouw loopt brandwonden op na vlam in de frituurpan in Zandvoort [video]

 

Zandvoort – Een vrouw is zaterdagavond gewond geraakt bij het bakken van patat. Aan het begin van de avond was de vrouw voor haar kinderen patat aan het bakken, toen de vlam in de frituurpan sloeg. De vrouw probeerde het vuur te doven, maar daarbij viel de frituurpan om. De vrouw liep daardoor enkele brandwonden op.

Brandweer, ambulance en politie kwamen naar de Celsiusstraat in Zandvoort-Noord om hulp te verlenen. De gewonde vrouw werd bij de overburen opgevangen, waarna ambulancebroeders haar eerste hulp hebben verleend.

De brandweer had de brand in het pand snel onder controle. Met een overdrukventilator is alle rook uit het pand geblazen.

De vrouw is voor verdere zorg overgebracht naar het Spaarne ziekenhuis.