Bestuurster gewond na botsing op de Zijlweg

 

Haarlem – De bestuurster van een auto is donderdag aan het einde van de ochtend gewond geraakt bij een ongeval. Om even voor twaalf uur reed de vrouw in de richting van het centrum, toen zij ter hoogte van de Julianalaan vermoedelijk onwel werd. De vrouw reed de stoep op, en reed daarbij tegen een hek aan.

De auto kwam in tegengestelde richting tegen een muurtje tot stilstand. Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. Om de vrouw op een veilige wijze uit de auto te krijgen, hebben de brandweerlieden de deur uit de auto geknipt. Hierna kon zij voorzichtig op de brancard gelegd worden en is voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De Zijlweg was door het ongeval tussen de Westelijke Randweg en de Julianalaan tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Een bergingsauto heeft de beschadigde auto weggesleept.