Jongetje op zebrapad aangereden door botsende auto’s in Heemstede

 

Heemstede – Een jongetje is dinsdagmiddag op het zebrapad aan de Johan Wagenaarlaan in Heemstede aangereden door een auto. Rond kwart voor vijf wilde de jongen het zebrapad ter hoogte van de Bernard Zweerslaan oversteken. De bestuurster van een auto zag de jongen en remde voor hem af. De bestuurder van een daarachter rijdende auto merkte dit echter niet op, en botste vol tegen de stilstaande auto aan.

De auto schoot door de klap tegen de overstekende jongen aan. Twee ambulances en de politie rukte uit om de betrokkenen hulp te verlenen. Beide automobilisten zijn met mogelijk nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De jongen liep enkele blauwe plekken op bij zijn knie, maar kwam er verder met de schrik van af.

Een bergingsauto heeft de twee beschadigde voertuigen weggesleept.