Man gewond op straat aangetroffen in Beverwijk

 

Beverwijk – Op de meldkamer kwam donderdagavond om even voor tien uur een melding binnen dat een man in de Koningstraat gewond op straat was aangetroffen. Gezien de ernst van de situatie werden naast twee ambulances en meerdere politie-eenheden ook direct een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen.

Bij aankomst van de hulpverleners troffen zij op het trottoir een 69-jarige man die duidelijk onder invloed van alcohol was. Na onderzoek door de ambulance bleek de man alleen een klein sneetje in de lip te hebben. Er waren geen sporen van geweld te ontdekken of vermissing van waardevolle spullen. De man is voor de zekerheid voor controle naar een ziekenhuis gebracht. De gealarmeerde traumahelikopter hoefde niet meer naar Beverwijk te komen.

Het is niet duidelijk wat er precies is voorgevallen, of de man door overmatig alcoholgebruik is gevallen of toch is geduwd/bestolen. De Beverwijker kon zich donderdagavond niet herinneren wat er was gebeurd.

Mochten er getuigen zijn die de politie nog niet hebben gesproken, dan worden zij verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000.