Motorrijder gewond na botsing met kerende auto op Rijksstraatweg

 

Haarlem – Een motorrijder is dinsdagavond op de Rijksstraatweg gewond geraakt na een botsing met een auto. Het ongeval vond rond kwart over negen plaats, ter hoogte van de Overtonstraat toen een automobilist wilde keren om te kunnen parkeren. De automobilist zag de motorrijder echter over het hoofd, en de motorrijder kon de auto niet over ontwijken.

Een botsing was het gevolg, waardoor de motorrijder ten val kwam. Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de motorrijder eerste hulp verleend en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is ter plaatse gekomen om een sporenonderzoek in te stellen. De Rijksstraatweg was hierdoor tussen de Zaanenlaan en de Borskistraat tot aan het einde van de avond afgesloten voor het verkeer.