Scooterrijder gewond na botsing tegen stilstaande auto in Bloemendaal

 

Bloemendaal – Een bestuurder van een scooter is vrijdagmiddag op de Brederodelaan in Bloemendaal gewond geraakt. De jongen reed om even voor half vier vanuit Santpoort in de richting van Bloemendaal. Op de Brederodelaan zag de jongen echter een stilstaande auto over het hoofd, en reed met een snelheid van ongeveer 40km/u tegen de auto aan.

De jongen klapte zijn knieƫn en hoofd tegen de auto aan. Ambulance en politie werden gealarmeerd om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de gewonde jongen op straat eerste hulp verleend. Het slachtoffer is hierna voorzichtig op een brancard gelegd en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft de scooter uit de auto gehaald en de lekkende benzinetank gedemonteerd zodat de scooter vervoerd kon worden.