Uitgebreid politie-onderzoek in woning Heemstede na aantreffen gewonde vrouw [video]

 

Heemstede – De politie heeft zaterdagochtend en -middag een woning in Heemstede uitgebreid onderzocht. Mannen in witte pakken hebben sporen in de woning aan de Doctor J.R. Thorbeckelaan vastgelegd. Zaterdagochtend om even voor acht uur troffen de hulpverleners een gewonde vrouw aan in de woning.

Twee ambulances en de politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft sindsdien de woning afgesloten en onderzocht. In de straat stonden meerdere agenten. Rechercheurs van de Forensische Opsporing zijn ruim een uur in de woning geweest om alle sporen vast te leggen. Ook is er een buurtonderzoek gehouden.

Buurtbewoners vertelden dat er wel vaker problemen waren bij de desbetreffende woning, maar er nog niet eerder een zo uitgebreid politie-onderzoek is geweest.