Afslaande automobilist ziet snorfietser over het hoofd in Heemstede

 

Heemstede – De bestuurster van een auto heeft woensdagmiddag op de Heemsteedse Dreef een snorfietser over het hoofd gezien. Om even over een uur sloeg de automobiliste af naar de Pieter Aertszlaan. Op datzelfde moment wilde een snorfietser de kruising oversteken, waardoor beide met elkaar in botsing kwamen.

Een ambulance en de politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De man op de snorfiets kwam door de aanrijding ten val. Ambulancebroeders hebben de man op straat eerste hulp verleend, en is in de ambulance verder behandeld. Hij liep onder meer een hoofdwond op.

Na de behandeling in de ambulance mocht de man zijn weg weer vervolgen. Politieagenten hebben geholpen met het invullen van de schadeformulieren. De Pieter Aertszlaan was tijdelijk afgesloten voor het verkeer.